Italiaanse doelman zag geen heil in transfer naar Bayern München
Sluitpost wilde geen tweede viool spelen

Italiaanse doelman zag geen heil in transfer naar Bayern München

30-07-2014 20:26

Mattia Perin speelt volgend seizoen in ieder geval niet voor Bayern München. De Duitse grootmacht toonde onlangs belangstelling voor de doelman van Genoa, maar die had weinig trek in een rol op het tweede plan achter de onbetwiste eerste keus Manuel Neuer.

De 22-jarige Perin groeide vorig seizoen uit tot één van de beste keepers van de Serie A en wordt door velen gezien als de natuurlijke opvolger van Gianluigi Buffon bij de nationale ploeg van Italië. Ook Bayern herkende het talent bij de sluitpost. "Bayern München is al een oud verhaal. We hebben een maand geleden contact gehad. Zij zochten naar een keeper, maar Mattia wil continuïteit", aldus agent Matteo Roggi tegenover Calcio News.

"Hoe fascinerend een overstap naar Bayern ook geweest zou zijn, er is eigenlijk nooit echt onderhandeld. Ik denk niet dat Mattia zo vroeg in zijn carrière en op zo'n jonge leeftijd al trek heeft om tweede viool te spelen achter Manuel Neuer", vervolgde de zaakwaarnemer, die de vermeende interesse van AC Milan tegenspreekt. "Er klopt niets van, ik weet van niets. Als er iets gaande zou zijn tussen de clubs, dan had ik dat wel gehoord. Er is geen sprake van."