Enrique over vertrek Mbappé bij PSG

Geen vrees bij Enrique na Mbappé-vertrek: 'Zullen sterker zijn volgend seizoen'

11 mei om 23:37

Luis Enrique is ervan overtuigd dat Paris Saint-Germain volgend seizoen sterker zal zijn dan nu, ondanks het aanstaande vertrek van superster Kylian Mbappé. De Spaanse hoofdtrainer is enorm lovend over Mbappé, maar voorziet geen problemen na zijn vertrek.

"We wisten allemaal dat Mbappé PSG ging verlaten", begint Enrique tijdens een persconferentie voorbereidend op de wedstrijd tegen Toulouse. "Er verandert niets. Het is voor ons allemaal hetzelfde. Ik wens hem het allerbeste." Enrique gaf ook aan dat hij zijn superster een tien gaf als speler en als persoon.

"Ik blijf ervan overtuigd dat we volgend seizoen sterker zullen zijn", vervolgt Enrique. "Let op mijn woorden. PSG zal sterker zijn volgend seizoen." Mbappé is dit seizoen weer van ongekende waarde voor de Franse kampioen. Hij wist 43 keer het net te vinden in 46 optredens. Daarnaast gaf hij tien assists.   

De oefenmeester wilde niets kwijt over een eventuele terugkeer van Xavi Simons bij PSG. "Xavi is uitgeleend. Ik ga niets zeggen over een speler die niet bij onze groep is. Fabrizio Romano verwacht dat Simons volgend seizoen wederom verhuurd zal worden.