'Snel groen licht verwacht over trainer Slot, gesprekken Liverpool verlopen goed'

'Snel groen licht verwacht over trainer Slot, gesprekken Liverpool verlopen goed'

26 april - 17:45 Laatste update: 18:30

De gesprekken rondom een Liverpool-move van Arne Slot lopen ook op vrijdag voorspoedig, weet Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transferexpert kan er snel definitief groen licht gegeven gaan worden.

Vrijdagochtend bracht Voetbal International al naar buiten dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Slot tekent bij Liverpool. Romano schrijft nu dat Feyenoord 'dicht bij' een akkoord met The Reds is. De gesprekken tussen de clubs lopen ook op vrijdag goed. 

Het is niet duidelijk welke transfersom Feyenoord gaat ontvangen voor Slot. Daar treedt Romano namelijk niet over in detail. De Rotterdammers hebben ingezet op een tien tot vijftien miljoen euro. Naar verluidt moeten nu enkel nog de laatste plooien gladgestreken worden.

Als dat gebeurt, is de verwachting dat er snel groen licht gegeven kan worden, zo klinkt het. Alles wijst er dus op dat Slot zichzelf binnen afzienbare tijd manager van Liverpool mag noemen. Op dinsdag kwam het eerste bericht over de Liverpool-interesse in Slot naar buiten. Snel daarna kwamen de onderhandelingen in een stroomversnelling terecht.