Vrancken: Dat zijn dingen, die jammer genoeg gebeuren in het voetbal

Vrancken: "Dat zijn dingen, die jammer genoeg gebeuren in het voetbal"

14 april - 10:16
7

KRC Genk is blijven steken op 1-1 tegen Cercle Brugge. De Limburgers stonden lang op voorsprong, maar een fout van Sadick kostte nog twee punten. Wouter Vrancken verwijt hem echter niets.

"Sadick werd verrast dat er voor hem geen duel werd uitgevochten", vertelt Vrancken bij Het Belang Van Limburg. "Hij liep achteruit, was even uit balans en trapte zo naast de bal. Vandevoordt kwam op volle snelheid en moest ver reiken, waardoor hij de bal niet kon vasthouden. Dat zijn dingen, die jammer genoeg gebeuren in het voetbal."

Verder kon Vrancken nochtans tevreden zijn. "Vooral onze eerste helft was héél sterk. Het is echt niet makkelijk om op deze manier voortdurend onder de druk van Cercle uit te geraken. We deden het prima met een precieze passing en snelle flankwissels. Zo maakten we ook een mooi doelpunt, jammer dat we er niet nog meer goeie kansen uit puurden."

Komende zaterdag speelt KRC Genk in eigen huis tegen Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.