Een grote leegte bij Club Brugge: We missen een persoonlijkheid als Vormer

Een grote leegte bij Club Brugge: "We missen een persoonlijkheid als Vormer"

30 maart - 15:25
11

Club Brugge gaf dit seizoen wel vaker een voorsprong uit handen en wist af en toe geen vuist te maken. Maxim De Cuyper denkt ook te weten waaraan dat ligt.

Volgens hem heeft de groep van Club Brugge misschien toch niet de juiste karakters om een wedstrijd helemaal dood te maken. "We hebben niet genoeg stoute jongens", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Een type als Jonathan Blondel, van wie ik fan was, die de ploeg wakker schudt door iemand neer te schoppen."

In de laatste jaren zag Club Brugge met Ruud Vormer nog zo'n persoonlijkheid vertrekken. "Hij kon een ploeg ook meetrekken", vertelt De Cuyper nog. "Een persoonlijkheid als Ruud, die missen we. Als het niet draaide, kon hij zich kwaad maken en dat zeggen. We hebben misschien een iets te brave groep", besluit hij.

Met Ardan Jashari lijkt Club Brugge alvast zo'n karakter in huis te gaan halen. De Zwitserse middenvelder moet komend seizoen voor meer agressiviteit gaan zorgen op het middenveld van Blauw-Zwart.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.