‘RWDM stopt samenwerking met trainer Irles, Ferrera wordt opvolger voor Play-Offs’

‘RWDM stopt samenwerking met trainer Irles, Ferrera wordt opvolger voor Play-Offs’

22 maart - 21:15
11

RWDM heeft de samenwerking met hoofdtrainer Bruno Irles stopgezet, meldt La Dernière Heure. Irles was nog maar vijf matchen actief als hoofdtrainer bij RWDM, maar de club heeft genoeg gezien. Yannick Ferrera wordt genoemd als zijn opvolger.

Irles stond slechts vijf matchen als hoofdtrainer aan het roer bij RWDM. In deze matchen wist Irles 1 op 5 te behalen. Het enige punt werd behaald via het 1-1 gelijkspel tegen OH Leuven. De matchen tegen KRC Genk, KV Kortrijk, RSC Anderlecht en Cercle Brugge werden verloren.

Mede door deze reeks van Irles en RWDM, eindigde de ploeg als de rode lantaarndrager met 23 punten na 30 gespeelde matchen in de Jupiler Pro League. Via de Relegation Play-Offs heeft RWDM nog wel de mogelijkheid om volgend seizoen alsnog in de Jupiler Pro League uit te komen.

RWDM wil met Ferrera de Relegation Play-Offs in, weet La Dernière Heure. De gesprekken tussen RWDM en Ferrera zijn in volle gang. De voormalige hoofdtrainer van onder meer Sporting Charleroi, STVV en Standard zit zonder club nadat hij ontslagen werd bij het Saoedische Al-Riyadh.