Faes over seizoen bij Leicester City: “Het is een primeur in de Championship”

Faes over seizoen bij Leicester City: “Het is een primeur in de Championship”

21 maart - 18:29

De Rode Duivels spelen op zaterdag en aanstaande dinsdag twee oefenduels tegen respectievelijk Ierland en Engeland. Wout Faes mag na zijn selectie hopen op minuten bij de nationale ploeg. Zijn prestaties bij Leicester City overtuigden Domenico Tedesco opnieuw. 

In een interview met Sudinfo blikt de centrale verdediger terug op de periode bij Leicester. Hij is optimistisch over de kansen van het team om terug te keren naar de Premier League. Momenteel staan de Foxes op een tweede plek in The Championship.

"Het is vrij goed geweest," vertelde Faes aan SudInfo. "In de laatste vijf wedstrijden hebben we niet de verwachte resultaten behaald, maar ik denk dat het normaal is om op een gegeven moment een luchtgat te hebben. We moeten blijven doen wat we sinds het begin van het seizoen doen en dan zullen we ons doel bereiken: terugkomen in de Premier League.”

"Dit is een primeur in de geschiedenis van het Championship. Het is gek dat we nog steeds met vier clubs zijn voor de directe klim. Er zijn de drie Premier League-’klassiekers’, maar ook Ipswich, wiens seizoen indrukwekkend is. Ze komen uit League One en strijden nu al voor de Premier League.” 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)