Still heeft mooie woorden voor tijd bij Stade Reims na aankondiging vertrek

Still heeft mooie woorden voor tijd bij Stade Reims na aankondiging vertrek

2 mei - 14:10 Laatste update: 15:08
3

Will Still is niet meer de trainer van Stade Reims. De club en Still gingen na onderling overleg uit elkaar. De Belgische trainer heeft mooie woorden over voor zijn tijd bij de Franse club.

Still sprak zijn dank uit aan betrokkenen. ''Ik dank Stade de Reims, president Caillot en Mathieu Lacour voor het geven van deze unieke kans en voor het steunen van mij tijdens mijn reis hierheen. Ik zal Stade de Reims eeuwig dankbaar zijn, evenals iedereen die direct of indirect bij de club betrokken is'', vertelde Still volgens de officiële kanalen van Stade Reims.

In zijn dankwoord nam hij iedereen mee. ''Ik wil in het bijzonder alle spelers bedanken met wie ik heb mogen samenwerken, alle technische, prestatie-, analytische, medische staf en de stewards, maar ook en vooral de supporters van deze prachtige club'', zei Still.

Zelf kijkt de Belgische trainer vooral met trots terug op de prestaties en sommige matchen. ''Onze ongeslagen reeks van 19 wedstrijden vorig seizoen en de spectaculaire wedstrijden in Delaune zullen voor mij unieke momenten blijven. Delaune en Champagne zullen altijd een speciale plaats in mijn leven innemen en ik zal de grootste voorstander van Rouge et Blanc blijven'', aldus Still.

Still was sinds 13 oktober 2022 in dienst als hoofdtrainer van Stade Reims. De coach stond 65 matchen aan het roer van de Franse club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.