Challenger Pro League al twee weken voorbij, maar RSCA Futures spelen nog oefenduel

Challenger Pro League al twee weken voorbij, maar RSCA Futures spelen nog oefenduel

2 mei - 10:25
1

De RSCA Futures moeten nog even wachten op hun welverdiende rust. Hoewel hun laatste competitiewedstrijd intussen van bijna twee weken geleden dateert, wil RSC Anderlecht haar beloften niet te vroeg op verlof sturen. Daarom staat er dit weekend een oefenpartij gepland tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord.

De promotiestrijd in de Challenger Pro League is nog niet helemaal gestreden, maar voor de meeste ploegen uit de competitie zitten de festiviteiten er al twee weken op. Van midden april tot eind juni stilliggen, dat vindt Anderlecht echter wat te veel van het goede. De club ging dan ook op zoek naar sparringpartners voor haar Futures, zodat zij nog even in het ritme blijven.

Woensdagmiddag vond RSCA met FC Liège al een lotgenoot. In een spectaculaire pot haalden de Luikenaars het met 5-3. Dit weekend trekken de Futures de lijn nog even door. Dan worden de U21 van Feyenoord de tegenstanders, meldt het doorgaans goed geïnformeerde Anderlecht-Online. De jonkies van Anderlecht sloten hun campagne in de CPL af op een twaalfde plaats. Vooral de eindsprint was ondermaats, want hun laatste zege viel op 24 februari.