'Juventus heeft Genoa-aanvaller Gudmundsson in het vizier'

'Juventus heeft Genoa-aanvaller Gudmundsson in het vizier'

16 maart - 16:30 Laatste update: 16:31

Albert Gudmundsson wordt in verband gebracht met een transfer naar Juventus. De IJslander, die momenteel samen met Koni De Winter voor Genoa speelt, maakt er geen geheim van een overgang wel te zien zitten.

Gudmundsson verkeert dit seizoen in topvorm bij Genoa. De 26-jarige aanvaller scoorde al twaalf keer en gaf vier assists in 28 duels in de Serie A en Coppa Italia. De pupil van voormalig Italiaans international Alberto Gilardino wordt in verband gebracht met Tottenham Hotspur, Fiorentina én Juventus. Genoa, dat financieel weinig zorgen heeft, kan hoog in de boom zitten en verlangt liefst 30 à 35 miljoen euro.

Volgens Italiaanse media zag Gudmundsson op Deadline Day van de winterse transferperiode een overstap naar Fiorentina afketsen. De club uit Florence bood 22 miljoen euro plus bonussen, maar dat was niet genoeg. Genoa nam de IJslander in januari 2022 voor slechts anderjalf miljoen over van AZ.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.