Castagne over Rode Duivel De Ketelaere: “Hij snapt de tactiek bij Atalanta”

Castagne over Rode Duivel De Ketelaere: “Hij snapt de tactiek bij Atalanta”

16 maart - 11:13

Rode Duivel Timothy Castagne heeft in een recent interview met Het Nieuwsblad onthuld waarom hij vorige zomer de voorkeur gaf aan een overstap naar Fulham boven Juventus. Hoewel er gesprekken waren met de Italiaanse grootmacht, kwam er nooit een concreet aanbod. 

“We hebben vaak met Juventus gepraat, maar concreet werd het nooit echt. Ze hadden op dat moment ook niet genoeg geld”, aldus Castagne in Het Nieuwsblad. “Plus, nadat ik met de coach had gepraat en hoorde hoe ze wilden spelen hier beviel me dat.”

Bovendien sprak Castagne zijn voorkeur uit voor het Engelse voetbal. Castagne geeft aan dat de spelers in de Premier League gewoon beter zijn. “In Engeland zijn de spelers beter. Met Luis Diaz en Mitoma van Brighton had ik al het meeste werk.”

Castagne reflecteert ook op zijn tijd bij Atalanta, waar hij genoot van het aanvallende spel onder coach Gasperini. Castagne ziet het graag gebeuren dat zijn ploegmaats bij de Rode Duivels, Charles De Ketelaere , zijn vorm vindt. “Charles snapt de tactiek en hij is gewoon een goeie speler. Mocht hij het niet snappen of niet juist spelen dan sta je bij die coach simpelweg niet in de ploeg.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.