OFFICIEEL: KV Kortrijk haalt ex-spits van Club Brugge voor scouting

OFFICIEEL: KV Kortrijk haalt ex-spits van Club Brugge voor scouting

9 maart - 22:10
1

KV Kortrijk moet vrezen voor de degradatie, maar is ook al bezig met de toekomst. Zo heeft het nog een nieuweling toegevoegd aan het scoutingsteam: Koen Schockaert.

Dat kondigde de ex-profvoetballer zelf aan via LinkedIn. Schockaert, die van december 2022 tot december 2023 als sportief directeur bij Lierse diende heeft daarmee een nieuwe job gevonden. Met acht jaar ervaring als sportief manager bij Capellen, gaat Schockaert nu zijn derde avontuur in het voetbal aan.

Schockaert zal vooral bekend zijn bij de oudere voetbalfans. Als voetballer kwam de voormalige aanvaller voor flink wat clubs uit en was hij actief voor Sporting Lokeren, Club Brugge, STVV, Germinal Beerschot en speelde hij in het buitenland nog voor het Noorse Tromso.
Nu moet hij bij KV Kortrijk nieuwe talenten vinden. In de Jupiler Pro League of de Challenger Pro League komend seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.