Audoor trefzeker voor Club NXT: ''Blij dat ik het verschil kon maken''

Audoor trefzeker voor Club NXT: ''Blij dat ik het verschil kon maken''

7 maart - 14:35 Laatste update: 14:41
1

Sem Audoor liet zich gelden na de invalbeurt bij Club NXT. De 20-jarige centrale middenvelder was met een treffer medeverantwoordelijk voor de winst tegen Jong Genk. De middenvelder vertelde daarover.

Audoor was opgelaten met de goal. ''Ik was blij dat ik nog mocht invallen en ook nog eens het verschil maken'', vertelde Audoor aan Het Belang van Limburg.

Na een lastige periode was het doelpunt welkom. ''Het was een bevrijding voor iedereen en plezant dat we nog eens twee keer op een rij konden winnen. We hebben een moeilijke periode achter de rug en zaten in een klein dipje, maar dat ligt nu toch achter de rug'', zei Audoor.

Club NXT had in het eigen stadion sinds 7 oktober niet meer 3 punten weten te pakken en dat kan in de hoofden gaan zitten van de spelers. ''Dat is nooit een issue geweest en bewust heeft niemand dat ter sprake gebracht. Het voelde ook niet echt aan als een probleem, we zijn gewoon hard blijven werken'', aldus Audoor.

Club NXT staat momenteel op de 10e plek in het klassement van de Challenger Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.