Redding nabij voor Rouches: Standard verdient het om hoger te staan

Redding nabij voor Rouches: "Standard verdient het om hoger te staan"

3 maart - 12:05

Zaterdagavond slaagde Standard erin met 4-2 te winnen van KAA Gent. Kelvin Yeboah was met zijn brace van goudwaarde voor de Rouches. Hij reageert na afloop opgelucht.

Voor Standard was het duidelijk een deugddoende zege, die de twijfels rond eventuele play-downwedstrijden wegnam. Ook Yeboah is na afloop opgelucht. "Ik ben zo blij voor de ploeg", citeert Sporza Yeboah. "We hebben er hard voor gewerkt en na tegenvallende resultaten, is de overwinning nu een feit."

Standard staat nu na 28 speeldagen op de tiende plek in het klassement, al hadden ze volgens Yeboah meer verdiend. "Deze club verdient om hoger te staan", is de spits duidelijk. 

Tenslotte reageerde Yeboah ook nog met de knipoog op de rode kaart voor Nurio na een trekfout op hem. "Of het rood was? Jazeker, met mijn snelheid kon hij me niet meer bijhouden", glimlacht Yeboah. 

Standard doet een goede zaak in het klassement en heeft nu 31 punten op de teller. De 23-jarige Yeboah zit na zijn brace aan drie doelpunten in vier competitiewedstrijden voor Standard. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.