Tissoudali over het bestuur van Gent & transferbeleid: “Problemen sinds de winter”

Tissoudali over het bestuur van Gent & transferbeleid: “Problemen sinds de winter”

3 maart - 10:59
36

Na de teleurstellende 4-2 nederlaag van KAA Gent tegen Standard had Tarik Tissoudali, die nog de score opende voor zijn team, weinig reden tot blijdschap. Tissoudali uitte zijn frustratie in een scherp interview met Sporza. Vooral het Gentse bestuur moest het ontgelden. 

De aanvaller keek met bezorgdheid naar de prestaties van zijn ploeg, vooral naar de "te makkelijk" geslikte doelpunten, die volgens hem bijdragen aan een rampzalig seizoen voor Gent. "Natuurlijk speelde de rode kaart een rol, maar we krijgen te makkelijk die tegendoelpunten tegen," verklaarde Tissoudali na de wedstrijd.

Hij wees dus ook echt wel met de vinger naar het transferbeleid. Het bestuur van Gent, en vooral dan hun aanpak tijdens de wintermercato, worden op de korrel genomen. "De problemen zijn er sinds de winter," benadrukte hij, terwijl hij verwees naar het vertrek van sleutelspelers zonder voldoende vervanging. "De kern van het probleem is gewoon het transferbeleid. Het is hun eigen fout"

"Als het op die manier moet, dan ga je niet met plezier voetballen," concludeerde hij, waarbij hij duidelijk maakte dat de huidige situatie niet overeenkomt met de verwachtingen van de spelers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.