'RSC Anderlecht zal dit seizoen niet meer kunnen rekenen op één pion'

'RSC Anderlecht zal dit seizoen niet meer kunnen rekenen op één pion'

1 maart - 17:30
3

Bij RSC Anderlecht kan men al even niet meer rekenen op Moussa N'Diaye, die door een blessure aan de kant staat. De kans dat hij ook nog in actie komt dit seizoen is klein.

Met dat nieuws komt Het Laatste Nieuws naar buiten. De Senegalese linksachter kampt met een pubalgie en speelde zijn laatste partij voor RSC Anderlecht op 7 december. Hij zat daarna wel nog twee keer op de bank, maar speelde geen minuut. De Senegalees kampt met een pubalgie en lijkt dit seizoen niet meer in actie te gaan komen voor de Brusselaars.

Een domper voor N'Diaye, die het seizoen wel begon als basisspeler en aan dertien partijen kwam, maar uiteindelijk zijn plek verloor aan Ludwig Augustinsson. De ervaren Zweed bleek voorlopig een betrouwbare pion achterin te zijn. In februari miste hij wel enkele partijen door een blessure, maar toen werd Krisitian Arnstad opgetrommeld om dat probleem op te lossen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.