'Newcastle denkt aan spectaculaire komst van bondscoach Duitsland Nagelsmann'

'Newcastle denkt aan spectaculaire komst van bondscoach Duitsland Nagelsmann'

28 februari - 17:36

Julian Nagelsmann staat bij Newcastle United op het lijstje als mogelijke nieuwe hoofdtrainer, zo weet BILD. Op dit moment staat Eddie Howe aan het roer bij The Magpies, maar voor aankomende zomer bekijkt de clubleiding zijn opties.

Nagelsmann is op dit moment de bondscoach van Duitsland. De oefenmeester heeft bij de Duitse bond een contract getekend tot en met het EK in eigen land komende zomer. De toekomst van Nagelsmann is nog ongewis en dus lijkt hij een interessante optie te zijn voor clubs die komende zomer op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer, waaronder Newcastle United.

Terwijl de Engelse club de opties in kaart brengt voor aankomende zomer, heeft Nagelsmann nog geen beslissing gemaakt over zijn toekomst. De oefenmeester twijfelt of hij terug wil keren naar het clubvoetbal of dat hij een nieuw contract gaat tekenen als bondscoach van Duitsland. Overigens meldt BILD ook dat Nagelsmann bij hetzelfde zaakwaarnemerskantoor zit als Newcastle United-verdediger Fabian Schär.

Onder Howe beleeft het ambitieuze Newcastle United een enigszins tegenvallend seizoen. De ploeg van Sven Botman staat momenteel tiende in de Premier League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.