Baro: ''Vanhaezebrouck had eerste en laatste woord over transfers''

Baro: ''Vanhaezebrouck had eerste en laatste woord over transfers''

24 februari - 19:35
7

Voor KAA Gent was het een rumoerige transferperiode. Vanhaezebrouck had een visie voor zich met bepaalde steunpilaren, maar toch waaide de wind anders. Sam Baro, de eigenaar van KAA Gent, vertelde daarover.

Volgens Baro is er niks van waar en had Vanhaezebrouck veel zeggenschap. ''In tegenstelling tot bij veel andere Belgische clubs heb ik tijdens de zomer- en wintermercato vastgesteld dat onze coach het eerste én het laatste woord heeft wat betreft transfers. De perceptie bij de buitenwereld was toen dat het een topbeslissing was om Orban en Cuypers te houden'', vertelde Baro aan Het Laatste Nieuws.

Toch liep het anders met de twee aanvaller. ''Cuypers kwam niet meer tot scoren, Orban belandde op de bank. Die twee spitsen én Fofana verkopen in één mercato lijkt knettergek. Maar bekijk het objectief'', aldus Baro.

Gent kende een uitdagende reeks van matchen na de herstart van het seizoen. Er werd nog maar eenmaal gewonnen en Gent is klaar op Europees toneel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.