Limbombe: Nooit spijt gehad van mijn keuzes, maar was beter bij Antwerp gebleven

Limbombe: "Nooit spijt gehad van mijn keuzes, maar was beter bij Antwerp gebleven"

23 februari - 18:30
1

Stallone Limbombe maakte onlangs de overstap naar Patro Eisden Maasmechelen, dat het verrassend goed doet dit seizoen in de Challenger Pro League. De voormalige winger had echter ook zijn broer Anthony kunnen volgen naar SK Beveren, maar verkoos dus toch om bij Patro aan de slag te gaan. Hij reageert op zijn terugkeer naar België.

De oudste van de broers Limbombe kwam over van het Cypriotische Othellas Atheniou. "Bijna volgde ik mijn broer Anthony in Beveren, maar ik koos toch voor Patro", aldus Limbombe in Het Belang van Limburg.

Limbombe keert zo terug naar België, waar hij eerder voor onder meer Royal Antwerp FC en KAA Gent speelde. "Bij Antwerp maakte ik de opgang mee uit 1B. Daarna trok ik naar Gent. Ik had nooit spijt van mijn keuzes, maar toen was ik toch beter bij Antwerp gebleven", zegt Limbombe.

Vrijdagavond kijkt hij zijn ex-club Lierse in de ogen. "Wie ik daar nog ken? Een vijftal jongens. Ik beleefde er twee fijne jaren waarin we nipt de promotie naar 1A misten. Trouwens als Patro naar 1A klimt, zou het voor mij, na Antwerp en OHL, de derde keer zijn", klinkt het.

Patro staat op een knappe zesde plek met 37 punten. Lierse vecht onderaan het klassement tegen de degradatie met slecht 22 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.