Stroeykens tevreden na afloop: Na de 1-1 wisten we dat we erover zouden gaan

Stroeykens tevreden na afloop: "Na de 1-1 wisten we dat we erover zouden gaan"

18 februari - 20:47
6

RSC Anderlecht slaagde er zondagavond in om met 4-1 te winnen van STVV. Des te moeizamer de eerste helft verliep voor Paars-Wit, des te vlotter verliep de tweede. Mario Stroeykens speelde een sterke wedstrijd en slaagde er ook in te scoren voor de Brusselaars.

Stroeykens ging na afloop in op wat Riemer tijdens de rust aankaartte. "Hij zei dat we meer naar voor moesten. Het was allemaal te statisch en we maakten het STVV zo veel te makkelijk", aldus Stroeykens voor de camera van Eleven DAZN.

Naar eigen zeggen twijfelde Stroeykens niet aan de overwinning eens de gelijkmaker op het bord stond. "Na de 1-1 wisten we gewoon dat we erover zouden gaan. We voelden ook dat we veel beter uit de kleedkamer kwamen, veel scherper", zegt Stroeykens.

De vrije rol die hij mocht invullen op het middenveld beviel Stroeykens wel. "Ja, die voelde goed. Althans toch zeker in de tweede helft, waar we de bal goed lieten rondgaan", besluit Stroeykens.

De 19-jarige aanvallende middenvelder mocht zijn vierde doelpunt van het seizoen achter zijn naam zetten. Daarnaast zit Stroeykens aan vier assists dit seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.