Leverkusen wil Bundesliga-titel nog niet vieren: Kunnen we ons niet veroorloven

Leverkusen wil Bundesliga-titel nog niet vieren: "Kunnen we ons niet veroorloven"

12 februari - 23:30
4

Jeremie Frimpong wil nog niet te hard van stapel lopen na de 3-0 overwinning van Bayer Leverkusen op Bayern München. De Nederlander is met zijn ploeg hard op weg naar de landstitel, maar wil niet op de zaken vooruit lopen. 

Bayern München ging de laatste elf seizoenen met de landstitel aan de haal, maar Bayer Leverkusen is hard op weg om deze reeks te doorbreken. Frimpong wil hier echter nog niet te veel mee bezig zijn. "Dan draven we door en dat kunnen we ons niet veroorloven", aldus de vleugelverdediger.

Vervolgens vertelt hij dat een voorsprong van vijf punten niet genoeg is. "We hebben nog een lange weg te gaan. We moeten niet opgewonden raken en ons laten afleiden. Er zijn nog zoveel wedstrijden te spelen. Bayern heeft eerder bewezen sterk terug te kunnen komen, dus we moeten alert blijven."

Bij Leverkusen spelen met Odilon Kossounou en Noah Mbamba nog twee oude bekenden van Club Brugge, terwijl ook Victor Boniface (ex-Union) er één van de smaakmakers is.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.