CPL: Club NXT geeft dubbele voorsprong weg, Deinze en Patro Eisden gelijk

9 februari - 21:55 Laatste update: 21:57
3

In de Challenger Pro League werd speeldag 21 afgetrapt. Deinze en Patro Eisden speelden onder voorbehoud 0-0 gelijk en Club NXT gaf een dubbele voorsprong op het veld van Deinze weg: 2-2.

Francs Borains - Club NXT 2-2
Club NXT kwam na twintig minuten al op een dubbel voorsprong dankzij doelpunte van Faraas en De Smet. Furo gaf telkens de assist. Na een half uur kon Francs Borains de aansluitingstreffer scoren via Kadiri en na rust werd de dubbele achterstand helemaal weggeveegd dankzij weer Kadiri. De eindstand bleef ook bij 2-2.

Deinze - Patro Eisden 0-0
Veel commotie voor de wedstrijd van Deinze en Patro Eisden. Er werd onder voorbehoud gespeeld, maar op het veld bleef het rustig met een brilscore als resultaat. Deinze laat het daardoor na om alleen leider te worden. Het staat nu tweede met 39 punten, hetzelfde aantal als leider Beerschot. Patro Eisden staat vierde met 36 punten.