Zorgen Manchester United na nieuwe blessure Martínez: 'Ziet er somber uit'

Zorgen Manchester United na nieuwe blessure Martínez: 'Ziet er somber uit'

4 februari - 19:44
1

Volgens Erik ten Hag ziet de blessure van Lisandro Martínez er niet goed uit. De Nederlandse oefenmeester van Manchester United had zijn Argentijnse verdediger nog maar net terug van een ander kwetsuur.

"Het ziet er somber uit", erkent Ten Hag na afloop tegenover de camera van Sky Sports. "We wachten op de officiële diagnose. Op dit moment overheerst een gevoel van somberheid. We hopen op het beste, maar we kunnen alleen maar bidden en afwachten. Het lijkt erop dat hij opnieuw een periode van afwezigheid tegemoet gaat vanwege de blessure."
 
Martínez probeerde de bal te beschermen aan de zijlijn tegen Vladimír Coufal. Maar de Tsjechische speler kwam onhandig op het standbeen van Martínez terecht, waardoor deze niet verder kon spelen. Dit veroorzaakte bezorgdheid op de bank van United, waar de verdediger erg gewaardeerd wordt en normaal gesproken een vaste basisspeler is.
 
De blessure van Martínez is een smet op de 3-0 overwinning van Manchester United op West Ham United zondagmiddag. Door deze zege wipt United nu over West Ham op de ranglijst. De ploeg van Ten Hag staat nu zesde, maar het gat met nummer vijf Tottenham Hotspur is wel nog zes punten.