Vrancken over afscheid Muñoz bij Genk: “Hij heeft het zelf niet droog gehouden”

Vrancken over afscheid Muñoz bij Genk: “Hij heeft het zelf niet droog gehouden”

27 januari - 23:29 Laatste update: 23:48
11

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt vooruit op het aankomende vertrek van Daniel Muñoz. De 27-jarige rechtervleugelverdediger zit niet bij de wedstrijdselectie tegen STVV. Muñoz stapte op het vliegtuig voor zijn transfer naar Crystal Palace.

Vrancken is content voor Muñoz met zijn aankomende transfer van Genk naar Crystal Palace. “Ik ben heel blij voor Dani zelf. Op 28-jarige leeftijd is dit een mooie stap voor hem. Het is jammer voor ons natuurlijk. Hij was van enorme waarde voor ons, zowel op als naast het veld”, deelt Vrancken via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken geeft aan dat het een ontroerend afscheid was van Muñoz bij Genk. “Het was een emotioneel afscheid met de groep. Hij heeft het zelf ook niet droog gehouden. Dat zegt iets over hoe hij als mens is”, vertelt Vrancken.

Vrancken sluit af door te vertellen dat de transfer van Muñoz niet uit de lucht kwam vallen bij Genk. “In heel België stelden mensen die het voetbal volgen zich de vraag hoe het kwam dat de interesse in Muñoz achterbleef. Dan moet je er ook niet raar vanop kijken als ze dan wel aan zijn mouw komen trekken”, besluit Vrancken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.