OFFICIEEL: Standard haalt Doumbia als eerste transfer onder Leko

OFFICIEEL: Standard haalt Doumbia als eerste transfer onder Leko

24 januari - 11:32 Laatste update: 11:41
7

Na geruchten dat Standard in vergevorderde gesprekken was met de Ivoriaanse international Souleyman Doumbia, heeft de club vandaag bevestigd dat de transfer een feit is. De linksback heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een seizoen.

De geruchten over de overgang van Doumbia naar Standard deden al enige tijd de ronde, maar woensdag heeft de club de transfer officieel bevestigd. De Ivoriaanse speler, die eerder bij Angers en PSG speelde, heeft naar verluidt tot het einde van het seizoen om Ivan Leko te overtuigen. Zijn komst markeert de eerste transfer onder de leiding van Leko als hoofdcoach.

Doumbia, die eerder deze week in Luik arriveerde en medische tests onderging, wordt nu gepresenteerd als nieuwste aanwinst voor de club. De officiële aankondiging komt na het afronden van de laatste details van de overeenkomst en het vervullen van alle vereiste formaliteiten. Standard alvast kijkt uit naar de bijdragen van Doumbia aan het team. 'Doumbia est un Rouche'.