‘Real Madrid houdt voormalige Club Brugge-verdediger Kossounou in de gaten’

‘Real Madrid houdt voormalige Club Brugge-verdediger Kossounou in de gaten’

6 januari - 13:47 Laatste update: 14:08
1

Odilon Kossounou, voormalige verdediger van Club Brugge, staat in het vizier van Real Madrid. Hoewel Ancelotti eerder het idee van een nieuwe centrale verdediger afwees, blijft de club de markt verkennen. Volgens Bernabeu Digital zijn de Koninklijke onder de indruk van Kossounou. 

De 23-jarige Ivoriaanse verdediger, overgekomen voor ongeveer 23 miljoen euro van Club Brugge naar Bayer Leverkusen in 2021, heeft indruk gemaakt in de Bundesliga en trekt nu de aandacht van Real Madrid. Kossounou's veelzijdigheid als centrale of rechter verdediger, zijn imposante gestalte van meer dan 1.90 meter en zijn sterke prestaties in zowel een driemans- als een viermansdefensie maken hem een gewilde speler voor Madrid.

Terwijl Real Madrid de markt blijft verkennen, staat Kossounou hoog op hun lijst, samen met andere potentiële versterkingen zoals Giorgio Scalvini. Met drie van hun huidige centrale verdedigers boven de 30 jaar lijkt de club op zoek te zijn naar toekomstige talenten om hun defensieve linie te versterken, en Kossounou lijkt in dit plaatje te passen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.