Manchester United heeft goed nieuws, twee steunpilaren zijn terug

Manchester United heeft goed nieuws, twee steunpilaren zijn terug

3 januari - 20:02

Een enorme meevaller voor Erik ten Hag bij Manchester United: Lisandro Martínez en Casemiro trainen weer volledig mee met de groep. De twee waren in de afgelopen weken niet beschikbaar wegens blessures en dat gemis liet zich voelen.

Martínez speelde vanaf september geen wedstrijd meer voor United door een voetblessure. Casemiro raakte begin november geblesseerd. Nu zijn de twee weer op de weg terug. Via de clubkanalen meldt Man United dat Martínez en Casemiro de groepstraining weer volledig hebben hervat in Manchester. Het is nog niet duidelijk wanneer de twee precies weer in actie kunnen komen, maar lang zal het niet meer duren.

De terugkeer van Martínez en Casemiro is een welkome meevaller voor Ten Hag. Zijn spelers worden dit seizoen geteisterd door blessures. Vooral in de achterhoede van Manchester United is de spoeling nu enorm dun, terwijl Ten Hag op het middenveld ook een aantal keer moest improviseren. Op maandag 8 januari spelen The Red Devils in de FA Cup tegen Wigan Athletic, maar Ten Hag zal vooral hopen dat Martínez en Casemiro zes dagen later fit genoeg zijn om negentig minuten te spelen: dan komt Tottenham Hotspur naar Old Trafford toe.