Vanlerberghe weet niet of toekomst bij KV Mechelen ligt: Hopelijk duidelijkheid

Vanlerberghe weet niet of toekomst bij KV Mechelen ligt: "Hopelijk duidelijkheid"

11-12-2023 23:30
2

Het zijn enkele spannende weken voor Jordi Vanlerberghe. De verdediger heeft een aflopend contract bij KV Mechelen en weet nog niet voor welke club hij binnenkort zal uitkomen. Speelt hij na de winterstop of na het seizoen nog steeds Achter de Kazerne?

Met nog een contract tot medio 2024 voor Vanlerberghe staat er een belangrijke beslissing te wachten. De ex-speler van KV Oostende en Club Brugge is momenteel een basispion bij Malinwa en een graag geziene speler, maat staat voor een onzekere toekomst. "Ik weet oprecht niet waar ik zal voetballen na Nieuwjaar of volgend seizoen", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Voor de verdediger zijn er volgens hem drie opties: een verlenging en langere periode bij KV Mechelen, geen verlenging en vertrek aan het einde van het seizoen of een vertrek in de winter. "Ik hoop dat er de komende weken wat duidelijkheid komt vanuit de club, ook voor mezelf en mijn gezin", aldus Vanlerberghe.

De verdediger/middenvelder sluit een verlengd verblijf dus ook zeker niet uit. "Voor alle duidelijkheid: er is nog niet gesproken met andere clubs. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat er zal gebeuren. Voor mij is het de eerste keer dat ik in zo’n situatie beland", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.