OFFICIEEL: De Roeck ontslagen bij KVC Westerlo na verlies tegen Anderlecht

OFFICIEEL: De Roeck ontslagen bij KVC Westerlo na verlies tegen Anderlecht

02-12-2023 15:02 Laatste update: 15:06
20

KVC Westerlo heeft officieel afscheid genomen van Jonas De Roeck. De Roeck is niet langer hoofdtrainer van De Kemphanen. De 43-jarige De Roeck is ontslagen na de 1-3 thuisnederlaag tegen RSC Anderlecht.

Westerlo staat op dit moment op de voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. Westerlo wist dit seizoen pas tweemaal te winnen en leed negen keer een verliespartij. Westerlo heeft na een ‘constructief overlegmoment’ besloten om de samenwerking stop te zetten.

De Roeck begon zeer succesvol bij Westerlo, de hoofdtrainer kwam in mei 2021 aan het roer bij Westerloo en loodste de club van de Challenger Pro League naar de Jupiler Pro League. Vorig seizoen behaalde De Roeck de zevende plaats met Westerlo.

Westerlo bedankte De Roeck voor zijn diensten als hoofdtrainer via de officiële kanalen. 'De volledige clubwerking wil graag Jonas bedanken voor zijn inzet en geleverde werk gedurende de afgelopen jaren waarmee hij mede KVC Westerlo opnieuw op de kaart wist te zetten op het hoogste niveau en wil hem dan ook veel succes wensen in het verdere verloop van zijn carrière'