Deila voor Bestiktas – Club Brugge: “De klus klaren, maar ook aan zondag denken”

Deila voor Bestiktas – Club Brugge: “De klus klaren, maar ook aan zondag denken”

29-11-2023 23:32
2

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, kijkt vooruit naar de match tegen Besiktas in de Conference League. Ook geeft Deila een update van zijn selectie voor het Conference League-duel met Besiktas. Deila kan niet beschikken over zijn geschorste aanvoerder Hans Vanaken, maar ziet toch veel spelers weer aansluiten bij de selectie van Blauw-Zwart.

Deila geeft aan dat Club Brugge snel orde op zaken wil stellen tegen Besiktas. “We willen de klus meteen klaren, maar anderzijds moeten we ook aan zondag denken. Besiktas heeft onder zijn nieuwe coach nog niet verloren, makkelijk wordt het dus niet. Wij gaan evenwel voluit voor de zege - we willen Bodø onder druk zetten”, citeert Het Laatste Nieuws Deila.

Deila geeft aan dat er meerdere spelers van Club Brugge weer teruggekeerd zijn in de selectie. Dit stemt de hoofdtrainer tevreden. “Gelukkig is iedereen opnieuw fit – Andreas Skov Olsen, Antonio Nusa, Joel Ordonez en Bjorn Meijer maken deel uit van de groep en zijn beschikbaar”, besluit Deila.

Club Brugge is al zeker van overwintering in de Conference League. Blauw-Zwart heeft na vier matchen tien punten verzameld in Groep D. Bodø/Glimt volgt met zeven punten en Lugano staat derde met vier punten. Besiktas staat vierde met één punt.

In de Jupiler Pro League gaat het tot nu toe minder voortvarend voor Club Brugge. Club Brugge neemt het aankomende zondag in de Jupiler Pro League op tegen Standard in het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart staat zevende in de competitie, Standard staat achtste met drie punten minder.