Geen broederstrijd in Brusselse derby Anderlecht – RWDM: “Dan wil ik er staan”

Geen broederstrijd in Brusselse derby Anderlecht – RWDM: “Dan wil ik er staan”

23-11-2023 11:17

Aankomende zondag staat de Brusselse derby tussen RSC Anderlecht en RWDM op het programma in de Jupiler Pro League. Het Lotto Park is al uitverkocht en het belooft dan ook een beladen ontmoeting te worden. Helaas staan de gebroeders Thorgan Hazard en Kylian Hazard niet tegenover elkaar, Kylian is nog geblesseerd bij RWDM.

Kylian Hazard kampt nog altijd met een knieblessure bij RWDM. Er wordt verwacht dat de linksbuiten van RWDM in februari 2024 weer inzetbaar is. “Jammer dat ik de match tegen het Anderlecht van mijn broer Thorgan moet missen”, citeert Het Laatste Nieuws Hazard.

Hazard heeft de terugmatch in Molenbeek tussen RWDM en Anderlecht al omcirkeld in zijn agenda. Deze vindt plaats op 9 maart 2024. “Maar niet getreurd, ik kijk volop uit naar de terugmatch in Molenbeek. Tegen dan wil wil ik er staan”, aldus Hazard.

Promovendus RWDM doet het tot nu toe degelijk in de Jupiler Pro League. In de laatste match voor de interlandbreak werden De Panda’s van KAS Eupen nog met 1-3 aan de kant gezet. RWDM staat tiende met zeventien punten. Anderlecht is zondag de grote favoriet, paars-wit staat tweede met 28 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.