De Roeck genadeloos over refs: ''Lijn niet doorgetrokken aan beide kanten''

De Roeck genadeloos over refs: ''Lijn niet doorgetrokken aan beide kanten''

11-11-2023 08:50 Laatste update: 09:02
6

De winst leek even naar STVV te gaan, maar een knotsgekke eindfase zorgde toch voor een 3-3 gelijkspel tegen KVC Westerlo. Westerlo-trainer Jonas De Roeck was ondanks het late punt niet te spreken over het optreden van de arbitrage.

De trainer vond dat er met twee maten werd gemeten. ''Het is voor mij ook belangrijk dat de scheids een lijn trekt in een partij. En vandaag was die lijn veel te afwisselend'', vertelde De Roeck aan Sporza.

De Roeck verwees naar twee penaltymomenten, waarvan er slechts één, aan de kant van STVV, werd toegekend. ''Als hij aan de ene kant een penalty fluit voor wat zogezegd een clear error is, moet hij aan de overkant ook verantwoordelijkheid nemen en zijn lijn doortrekken. Maar de lijn wordt niet doorgetrokken aan beide kanten'', aldus De Roeck.

KVC Westerlo staat na het gelijke spel van vrijdagavond op de 15e plaats in de Jupiler Pro League en heeft alleen KV Kortrijk onder zich.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.