Nielsen (Club Brugge) slaat bladzijde om na een moeilijk jaar: “Ik ben terug

Nielsen (Club Brugge) slaat bladzijde om na een moeilijk jaar: “Ik ben terug"

05-11-2023 12:16
4

In een interview met La Dernière Heure vertelt Casper Nielsen dat hij de bladzijde heeft omgeslagen. De Deense middenvelder van Club Brugge wordt zondag herenigd met zijn voormalige ploeg Union Saint-Gilloise. Hij hoopt een ingewikkelde periode achter zich te hebben gelaten.

Nielsen kreeg tegen Antwerp nog eens een basisplek in het team van Ronny Deila. We hoorden de Deen bijna luidop denken ‘eindelijk’ … Het zal een welkome terugkeer zijn en een die waarschijnlijk zal worden toegejuicht als de spelers zondag worden aangekondigd op Duden Park. 

Casper Nielsen, die Union Saint-Gilloise verliet voor Brugge, keert terug naar waar hij in het seizoen 2021-22 ontplofte. Alleen Deniz Undav had hem verslagen in de Speler van het Jaar verkiezing. Kortom: Het was een absolute ster in Union. Bij Club Brugge is hij er nog niet helemaal in geslaagd om ook die status te verwerven. 

Blessures gooiden roet in het eten en Nielsen hoopt nu opnieuw gelanceerd te zijn. in het interview met La Dernière Heure is hij dan ook erg duidelijk over zijn ambities. Nielsen slaat de bladzijde om van een gecompliceerd half jaar: "Ik ben terug”, klinkt het bij de Deen.