Sageder na verlies tegen Union: ''Je zag ook de kwaliteiten van Union, goed team''

Sageder na verlies tegen Union: ''Je zag ook de kwaliteiten van Union, goed team''

27-10-2023 09:30
1

Union SG wist met 2-1 te winnen van het LASK Linz in de Conference League. Thomas Sageder, trainer van de Oostenrijkse club, besprak de match achteraf en gaf ook complimenten aan Union SG.

'Driemaal gespeeld, driemaal verloren: Voor LASK was er ook tegen Union Saint-Gilloise in de Football Europa League geen meetbaar succes. Maar voor de Linzer zou er op donderdagavond in Anderlecht veel meer mogelijk zijn geweest dan een frustrerende 2-1 nederlaag. Daarom heeft het team van coach Thomas Sageder nog niet afgeschreven om in Europa te overwinteren', schreef Sky Sport Austria.

De eerste helft was nog redelijk in balans en LASK Linz kwam zelfs op voorsprong, maar in de tweede helft ging het mis. ''We brachten daarna niet zoveel druk op de bal en hadden weinig verlichting'', zei trainer Sageder tegen Sky Sports Austria. ''Maar je zag ook de kwaliteiten van Saint-Gilloise'', zei Sageder. ''Zelfs als velen het team qua naam niet zouden kennen, is het echt een goed team'', aldus de trainer van LASK.

Union staat momenteel 2e in Groep E van de Europa League, achter koploper Liverpool. Toulouse is goed voor de 3e plek en LASK Linz staat laatste.