Blessin en Union zien quasi-volledige selectie trainen: ‘Enkel Nilsson afwezig’

Blessin en Union zien quasi-volledige selectie trainen: ‘Enkel Nilsson afwezig’

25-10-2023 13:13

Union Saint-Gilloise neemt het donderdag op tegen LASK Linz in haar derde wedstrijd van de poulefase in de Europa League. Union staat na een nederlaag op het veld van Liverpool FC op een derde plek met één punt.

De mannen van Alexander Blessin hopen ongetwijfeld op een driepunter in eigen huis tegen de Oostenrijkers. Een haalbare kaart lijkt het, al mag je de nummer drie van Oostenrijk zeker niet onderschatten. Blessin zal tevreden zijn met de kern die hij ter beschikking heeft voor de partij van donderdag. Een vrijwel complete Union-selectie trainde woensdagochtend op het veld van RSC Anderlecht. De enige afwezige was Gustaf Nilsson, die een tijdje geblesseerd is.

Behalve de Zweedse spits kwamen alle Unionisten in actie tijdens de training in het Lotto Park. Ook Henok Teklab, die de wedstrijd tegen Eupen van afgelopen weekend miste vanwege een fysiek probleem, stond op het trainingsveld. Dat schrijft L’Avenir op woensdag. Denis Eckert-Ayensa, die ook lange tijd afwezig was geweest, was er ook bij, net als Kevin Rodriguez, die te laat terugkeerde van zijn interland met Ecuador om nog in actie te komen tegen Eupen.