LIVE-Discussie: Belgische beloften halen het van Hongarije (gesloten)

LIVE-Discussie: Belgische beloften halen het van Hongarije (gesloten)

17-10-2023 17:40 Laatste update: 19:32
5

De Belgische Beloften nemen het op tegen Hongarije O21. De Belgische Beloften gaan op bezoek in Hongarije voor de EK-kwalificatiematch. Beide landen staan op zes punten in Groep B. Het EK O21 vindt plaats in Slowakije en wordt gehouden in 2025.

Hongarije wist net als de Belgische Beloften de eerste twee wedstrijden te winnen. In de derde match ging Hongarije op bezoek in Schotland, de Schotten wonnen met 3-1. Voor Hongarije de uitdaging om in eigen huis een resultaat te behalen tegen de Belgische Beloften.

De opstelling van Hongaarse O21: Hegyi, Lyinbor, Balogh, Csinger, Kovacs, Barath, Benyei, Kocsis, Lisztes, Benczenleitner

De Belgische Beloften hebben tot nu toe gedaan wat ze moesten doen, ook al ging dit niet van een leien dakje. De Belgische Beloften wisten zowel van Kazachstan als Malta nipt te winnen en hebben na twee matchen zes punten te pakken. De Belgische Beloften hebben net als Spanje nog geen verliespunten behaald.

De opstelling van de Belgische Beloften: Vandevoordt, Van der Brempt, De Winter, Leysen, Sardella, Vranckx, Matazo, Engels, Siquet, Sylla, Fofana

logo

Hongarije O21

  • 0
  • 1
logo

België O21

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
dinsdag 17 oktober 2023
Stadion
Hidegkuti Nándor Stadion
Aftrap
17:45
Scheidsrechter
Jakubik