Eén Rode Duivel kan niet overtuigen tijdens tweeluik: Hij moet toch opletten

Eén Rode Duivel kan niet overtuigen tijdens tweeluik: "Hij moet toch opletten"

14 september - 22:21
10

De Rode Duivels haalden het tijdens de interlandbreak van Azerbeidzjan en Estland en pakten een 6 op 6. Helemaal overtuigend was het echter niet. Zo zag Guillaume Gillet vooral één pion die nog flink wat stappen moet zetten.

Er zijn al even wat twijfels over de achterhoede van de Rode Duivels. Die zijn na de voorbije interlands niet verdwenen. Zo wist Wout Faes amper indruk te maken. Ook ex-ploegmaat Gillet is streng voor de verdediger van Leicester City.

"Faes maakte net als tegen Azerbeidzjan ook tegen Estland een defensieve fout die je tegen betere ploegen cash zal betalen", klinkt het bij La Dernière Heure. "Toen hij meetrainde bij Anderlecht had hij ook soms momenten van nonchalance, waardoor het licht soms uitging", aldus Gillet.

"We moeten hem nu niet afbranden, maar hij moet wel opletten", gaat Gillet verder. "Tedesco wil graag aan dezelfde verdediging vasthouden om stabiliteit te creëren. Maar Faes speelt dit seizoen in de Championship en dat is toch een ander ritme dan de andere Rode Duivels", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s