Spileers (Club Brugge): Na mijn goal: Skov Olsen, zie je wel dat ik gelijk had

Spileers (Club Brugge): "Na mijn goal: Skov Olsen, zie je wel dat ik gelijk had"

10-08-2023 23:36
15

Jorne Spileers, de 18-jarige centrale verdediger van Club Brugge, was zeer te spreken na de 5-1 overwinning van Club Brugge op Akureyri. De talentvolle verdediger was degene die namens Blauw-Zwart de ban brak en het eerste doelpunt aantekende. Club Brugge is op deze manier zo goed als zeker van de Play-Offs ronde van de Conference League voor de groepsfase. 

Spileers vertelt dat hij op de training nog weleens uitgelachen wordt door de andere selectiespelers van Club Brugge wanneer Spileers probeert af te werken. “Op training probeerde ik dat ook, maar dat ging constant mis”, citeert Het Nieuwsblad een grijnzende Spileers. ‘It will come’, antwoordde ik op training. Na mijn goal zei ik het meteen tegen Skov Olsen: zie je wel dat ik gelijk had?”, vertelt een lachende Spileers.

De buit is zo goed als binnen voor Club Brugge, na de 5-1 thuisoverwinning tegen Akureyri moet er een voetbalwonder aan te pas komen voor de IJslanders. Spileers werd gevraagd of het een makkie was tegen Akureyri. “Dat is het nooit, want we weten niet hoe zo’n ploeg voor de dag zou komen, maar we hebben het gefocust en scherp aangepakt. Normaal gezien zou de kwalificatie binnen moeten zijn”, besluit Spileers.