Uit met vakantiepret: 'Vertonghen en andere internationals weer verwacht bij RSCA'

Uit met vakantiepret: 'Vertonghen en andere internationals weer verwacht bij RSCA'

26-06-2023 23:14

RSC Anderlecht is al even bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, mede omdat het vorige er vroeger op zat dan gehoopt. Op enkele internationals was het echter nog even wachten, aangezien zij nog wat langer van hun vakantie mochten genieten. Dat mooie liedje is nu ook voor hen uit.

Met Majeed Ashimeru, Amadou Diawara en Jan Vertonghen telde Anderlecht drie A-internationals die de voorbije weken nog in actie kwamen voor hun land. Zij kregen een langere rustperiode dan de rest. Maandag is het evenwel weer 'werkendag', meldt Het Laatste NieuwsVertonghen en zijn collega's uit Ghana en Guinee moeten zich dan melden in Gent voor hun medische proeven.

Daarmee is de bende nog niet compleet op Neerpede. Met Amir Murillo, Zeno Debast en Bart Verbruggen zijn er immers nog jongens op schok in het buitenland. Die eerste betwist momenteel de Gold Cup met Panama, terwijl de laatste twee actief zijn op het EK voor beloften. Of Verbruggen überhaupt nog terugkeert bij Anderlecht, is overigens maar zeer de vraag. Zijn transfer naar Brighton & Hove Albion zou zo goed als rond zijn.