De Mil: “Voel niet dat Club Brugge de titel aan Union cadeau wil geven”

De Mil: “Voel niet dat Club Brugge de titel aan Union cadeau wil geven”

03-06-2023 12:30
12

Club Brugge kan een enorme rol spelen in de ontknoping van de Jupiler Pro League Union Saint-Gilloise trekt zondag richting het Jan Breydel om er een gooi te doen naar de titel. Een klein beetje geluk in Genk zal dan wel nodig zijn…

Club Brugge heeft eerder al een enorme rol kunnen spelen. Door een overwinning tegen Antwerp, kon Club Brugge hen nog een tijdje van de titel houden. Casper Nielsen was toen de grote held.Stel dat Nielsen het zondag in Brugge opnieuw flikt, zullen zijn eigen fans niet bepaald tevreden zijn. In Brugge worden ze nu al misselijk bij het gedacht van een titel voor Antwerp.

“Ik heb niet speciaal met Casper gebabbeld”, zegt De Mil op de persconferentie, geciteerd door Het Nieuwsblad. “Hij heeft de hele week op training getoond dat hij absoluut wil spelen. Op dat vlak is hij een voorbeeldprof. Casper wil spelen én winnen.”

“Ik voel niet in mijn kleedkamer dat we Union de titel cadeau willen geven. We gaan vol aan de bak om punten te pakken en ik ben ervan overtuigd dat er een strijdvaardig team tussen de lijnen zal staan.”

De Mil haalde Union voor de start van de Champions' Play-offs aan als titelfavoriet. “Ik wil mijn eigen ongelijk bewijzen. We willen het goed doen. En als dat gebeurt, zullen we hen geen kampioen maken. Dat de fans willen dat Antwerp naast de ­titel grijpt? Dan zal Genk zélf moeten winnen.”