Wilmots is duidelijk over Duivels bij Leicester: “Ze moeten vertrekken”

Wilmots is duidelijk over Duivels bij Leicester: “Ze moeten vertrekken”

01-06-2023 10:19
3

Leicester heeft een zeer moeilijk seizoen achter de rug in de Premier League. De Rode Duivels bij The Foxes hebben tevergeefs gevochten voor het behoud. Daardoor zouden verschillende Rode Duivels in het Championship terecht kunnen komen.

Wat moeten de Rode Duivels deze zomer doen? Voor Marc Wilmots is het antwoord duidelijk: "Ze moeten de juiste keuzes maken en wegwezen. In het Championship zitten is niet mogelijk voor de nationale ploeg."

Terwijl Youri Tielemans aan het einde van zijn contract is en Timothy Castagne naar verwachting interessante aanbiedingen zal krijgen, roept vooral het geval van Wout Faes vragen op. "Sinds zijn komst heeft hij zich niet weten te handhaven", begint Philippe Albert. "Hij zal kansen krijgen omdat hij een interessant profiel heeft, ook al zijn er nog heel wat tekortkomingen, vooral op tactisch vlak", voegt Cécile De Gernier eraan toe.

Marc Wilmots van zijn kant ziet de komende twee wedstrijden met de Duivels als een potentieel kantelpunt. "Het is de best mogelijke showcase, en ze zullen heel belangrijk zijn voor hem", legde hij uit in La Tribune.