Club Brugge-middenvelder Nielsen: Ik had al berichten gekregen van ex-ploegmaten

Club Brugge-middenvelder Nielsen: "Ik had al berichten gekregen van ex-ploegmaten"

22 mei - 09:15 Laatste update: 09:25
3

Club Brugge-middenvelder Casper Nielsen was goed voor de 2 treffers tegen Royal Antwerp FC afgelopen zondag (2-0). Door de winst van Club Brugge kwam Union SG op een gelijk puntenaantal met Antwerp in Play-Offs 1. De voormalig middenvelder van Union SG kreeg daarna dan ook berichten van Union-spelers.

Nielsen speelde precies een jaar geleden nog voor Union. "Ik had al berichten gekregen van ex-ploegmaten", vertelde de middenvelder van Club Brugge aan Het Laatste Nieuws.

"Dat ik hen kan helpen is leuk, maar daar lag mijn focus niet op. Ik ben vooral blij dat ik na vijf lastige weken terug ben", zei Nielsen na een zware periode door een kuitblessure, die hem weken aan de kant hield. 

"De spelers van Union bedanken mij nu, maar straks zal dat misschien anders zijn", aldus Nielsen, die zich beseft dat de achtbaan van de Play-Offs 1 elke speelronde alle kanten op kan.

Union SG speelde zelf 1-1 gelijk tegen KRC Genk. Daardoor liep de club van trainer Karel Geraerts 1 punt in op koploper Royal Antwerp FC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s