Ronaldo kiest illuster elftal: Portugees stelt team van beste oud-collega's samen

Ronaldo kiest illuster elftal: Portugees stelt team van beste oud-collega's samen

18 april - 17:34
5

Cristiano Ronaldo heeft een team samengesteld met de beste spelers waarmee hij ooit heeft samengespeeld. De Portugese ster kiest liefst zeven (voormalig) spelers van Real Madrid, maar ook Manchester United en Juventus zijn vertegenwoordigd in zijn sterrenteam.

Ronaldo kiest voor een Madrileens getinte achterhoede. Op doel kiest de Al-Nassr-aanvaller voor Iker Casillas, die Marcelo, Sergio Ramos, voormalig Manchester United-speler Rio Ferdinand en ex-Juventus-stopper Georgio Chiellini voor zich weet.

Ook het middenveld van Ronaldo bestaat voornamelijk uit ex-ploeggenoten uit Madrid. Toni Kroos en Luka Modric, die beide nog actief zijn voor De Koninklijke, krijgen zijn stem, net als Paul Scholes. Met de Engelsman deelde Ronaldo een kleedkamer in Manchester, terwijl hij met de Duitser en de Kroaat grote successen vierde in het Estadio Santiago Bernabéu. 

Voor de voorhoede geldt hetzelfde als voor het middenveld: twee Real-spelers en één Mancunian. De Franse uitblinker Karim Benzema is gepositioneerd naast Welshman Gareth Bale en United-icoon Wayne Rooney.