La Gazetta gelooft volop in Lukaku: 'Zijn seizoen gaat nu beginnen'

La Gazetta gelooft volop in Lukaku: 'Zijn seizoen gaat nu beginnen'

29-03-2023 18:13
5

Romelu Lukaku bewees in de wedstrijden van de Rode Duivels dat hij het nog steeds in zich heeft. Zijn terugkeer bij Inter Milan is tot nog toe geen grandioos succes met slechts vijf doelpunten in negentien wedstrijden. La Gazetta gelooft echter dat zijn doelpunten bij de Rode Duivels hem vooruit kunnen stuwen.

La Gazzetta dello Sport gelooft dat de dubbele prestatie wel eens voor de ommekeer kan zorgen. ‘Lukaku heeft een duidelijk signaal afgegeven dat hij weer op zijn best is en de wedstrijden die hij voor België heeft gespeeld hebben hem veel goed gedaan’, aldus de krant.

Lukaku heeft ongetwijfeld 11 en 19 april in zijn agenda afgevinkt. Dan speelt Internazionale tegen Benfica voor een plekje in de halve finale van de Champions League. Volgens La Gazzetta dello Sport is de spits vastbesloten om weer op zijn best te worden.

‘Woensdag is Lukaku in het Pinetina voor een warming-up training. Lukaku zal zich na zijn twee doelpunten en het enthousiasme dat dit met zich meebrengt niet moe voelen. Hij moet ongetwijfeld het gevoel hebben dat zijn seizoen nu écht begint.’