Lukebakio over niet-selectie WK Rode Duivels: Mocht ik daar scoren, was ik erbij

Lukebakio over niet-selectie WK Rode Duivels: "Mocht ik daar scoren, was ik erbij"

26 maart - 17:44
1

Het debuut van Domenico Tedesco en de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zweden werd mede gekleurd door Dodi Lukebakio. De aanvaller speelde een knappe wedstrijd en wist ook twee assists af te leveren. In een gesprek met RTL info praat over de niet-selectie onder Roberto Martinez.

Het lijkt nog steeds te spelen bij Lukebakio. Martinez koos ervoor om de vleugelaanvaller niet mee te nemen op het vliegtuig richting Qatar. Een teleurstelling voor Lukebakio, en dan ga je gaan malen. "Als ik tegen Nederland had gescoord, was ik er misschien bij geweest”, klinkt het bij Lukebakio. Hij verwijst naar de bal die hij op de paal knalde in het duel in de Nations League. 

“Maar de wedstrijd tegen Zweden van vrijdag geeft me een heel goed gevoel. Ik heb lang op dit moment gewacht”, aldus Lukebakio. “Het was goed om te kunnen laten zien wat ik echt waard ben op het veld. Het is niet dat ik niet tevreden ben, maar ik weet dat ik meer kan brengen. Zoals 90 minuten lang goed kunnen presteren met mijn dribbels en acties, en ook vaker kansen benutten.”

Disndag spelen de Rode Duivels een oefenpartij tegen Duitsland. Die wedstrijd betekent meteen terug het afscheid van de nationale ploeg en de interlandbreak. Een goed resultaat in Duitsland zou betekenen dat Tedesco en co hun start zeker niet gemist hebben. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie