'Anderlecht tegenover PSV en Hazard in oefenwedstrijd tijdens interlandbreak'

'Anderlecht tegenover PSV en Hazard in oefenwedstrijd tijdens interlandbreak'

21 maart - 22:55
2

Anderlecht en PSV staan tegenover elkaar in een oefenwedstrijd tijdens de interlandbreak. Beide ploegen gebruiken de oefenwedstrijd om de spelers aan het werk te zien die niet opgeroepen zijn door hun land.

Bij PSV zal de niet-opgeroepen Rode Duivel Thorgan Hazard hoogstwaarschijnlijk meedoen, weet Het Brabants Dagblad. Hazard kwam de laatste weken niet meer in actie namens PSV omdat hij kampte met een blessure. Johan Bakayoko zal daarentegen niet mee doen, Bakayoko werd alsnog opgeroepen door bondscoach Domenico Tedesco nadat Jérémy Doku geblesseerd afhaakte bij de Rode Duivels.

Voor Anderlecht betekent dit een oefenwedstrijd tegen een Nederlandse tegenstander vlak voor de Conference League kwartfinale tegen AZ Alkmaar. Op 13 april ontvangt Anderlecht AZ in het Lotto Park en op 20 april reist Anderlecht af naar Alkmaar.

PSV staat op dit moment op de derde plaats in de Eredivisie. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij heeft twee punten minder dan Ajax en acht punten minder dan koploper Feyenoord

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s