Vrancken als Trésor en Heynen geen Rode Duivels worden: ''Zou mij verbazen''

Vrancken als Trésor en Heynen geen Rode Duivels worden: ''Zou mij verbazen''

10 maart - 16:30
23

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, reageert op de mogelijke selectie van zijn spelers Mike Trésor en Bryan Heynen voor de Rode Duivels. De nieuwe bondscoach Domenico Tedesco zal volgende week vrijdag zijn eerste selectie openbaren. 

Vrancken staat met Genk fier bovenaan. De hoofdtrainer is dan ook overtuigd dat zijn twee steunpilaren Trésor en Heynen geselecteerd worden voor de Rode Duivels. “Het zou mij verbazen als Mike en Bryan niet bij de voorselectie zitten. Meer zelfs: ik zou het zeer vreemd vinden”, citeert Het Laatste Nieuws Vrancken.

Het is Vrancken ook opgevallen dat andere clubs al wel informatie hebben gekregen over potentiële Rode Duivels. “Wij hebben nog niets gehoord, neen. Blijkbaar zijn er een paar clubs die wel al iets weten”, vertelt Vrancken.

Trésor en Heynen draaien een erg sterk seizoen voor Genk. Trésor heeft in 28 wedstrijden zeven doelpunten mogen noteren en maar liefst 18 assists afgegeven. Heynen is de kapitein van Genk en is als centrale middenvelder goed voor acht doelpunten en vijf assists.

Genk staat op dit moment fier bovenaan in de Jupiler Pro League, de ploeg staat 8 punten voor op de nummer twee Union SG. Aankomende zondag ontvangt Genk Union in de Cegeka Arena, dit belooft een kraker te worden tussen de nummers een en twee.