Genk-spits Samatta maakt weer goal: ''Lang geleden dat ik dit gevoel nog kende''

Genk-spits Samatta maakt weer goal: ''Lang geleden dat ik dit gevoel nog kende''

27-02-2023 08:15
1

Het ging al snel mis voor KRC-Genk spits Tolu Arokodare tijdens de match KRC Genk-KV Oostende (3-0). De kersverse aanvaller van Genk ging in de achtste minuut naar de kant vanwege een blessure. Als invaller kwam toen Ally Samatta in de ploeg en die was in de 41e minuut trefzeker.

Mike Trésor gaf de bal op Samatta die knap scoorde. ''Lang geleden dat ik dit gevoel nog kende'', vertelde Samatta aan Het Belang van Limburg. De laatste treffer van de spits dateert van 11 september vorig jaar. Toen scoorde de aanvaller tegen Royale Union Saint Gilloise.

''Ik wil deze ploeg en vooral de jonge gasten zo graag helpen. Afwachten nu hoe de situatie van Tolu evolueert'', verwees de aanvaller meteen naar collega Arokodare.

''De coach kan gerust roteren, iedereen kent zijn taak'', aldus Samatta die er geen problemen mee heeft om niet elke match aan de aftrap te verschijnen.

De 68-voudig international van Tanzania kwam toch al 21 wedstrijden in actie tijdens dit Jupiler Pro League seizoen en maakte dus 2 treffers. Met KRC Genk deed Samatta goede zaken dit weekend door de koppositie te verstevigen. Genk staat nu 10 punten voor op nummer twee Union.