Kompany reageert krachtig, strijdlustig en dankbaar na recordreeks Burnley

Kompany reageert krachtig, strijdlustig en dankbaar na recordreeks Burnley

12-02-2023 13:45

Vincent Kompany reageert vol lof over zijn team en supporters, nadat FC Burnley met 3-0 te sterk bleek voor Preston. Voor Burnley was dit alweer de tiende competitiezege op rij, een evenaring van een competitierecord.

Kompany stond de camera te woord nadat zijn ploeg een overwinning boekte thuis tegen Preston. De hoofdtrainer van Burnley gaf aan dat hij zeer tevreden was met de overwinning. “Tevreden met de wedstrijd, we hebben de nul gehouden. Het werk is geleverd en we kijken weer vooruit naar de volgende wedstrijd’’, zei hij vastberaden op de officiële kanalen van Burnley.

Kompany gaf aan dat zij goed voorbereid waren voor de strijd met Preston. “We stonden paraat om te leveren voor onze supporters, zo hebben wij als team niet te veel last van zenuwen. Het maakt ons dan ook niet uit of we een zware strijd tegemoet gaan”, sprak onze landgenoot vol vertrouwen.

Kompany had ook nog mooie woorden over voor het thuispubliek van Burnley. “De atmosfeer van het stadion, thuis spelen hier is bijzonder. We zijn hier sterker en beter, het is zoals ons thuis zou moeten zijn. Op deze manier kunnen we ook winnen van tegenstanders die misschien beter dan ons zijn. Deze manier van beleving moeten we tot iets onvoorwaardelijks maken.”