'Club Brugge stuurt scout naar Griekse topper tussen PAOK en Olympiakos'

'Club Brugge stuurt scout naar Griekse topper tussen PAOK en Olympiakos'

05-02-2023 11:01 Laatste update: 11:08

In de Griekse competitie nemen de topclubs PAOK en Olympiakos het zondag op tegen elkaar. Een heuse topper in Griekenland die ook bekeken zal worden door flink wat scouts. Eén van de aanwezige scouts is een vertegenwoordiger van Club Brugge.

Bij het lokale Sportime klinkt het dat Club Brugge een scout naar Griekenland heeft gestuurd om het duel tussen PAOK en Olympiakos te bekijken. Het is niet bekend welke speler bekeken zal worden, maar namen zoals Konstantin Koulierakis, Andreas Ndoj en Giannis Konstantelias worden genoemd als potentiële aandachtspunten.

Koulierakis is een negentienjarige verdediger die ook al één keer uitkwam voor de nationale ploeg van Griekenland. Bij PAOK is hij dit seizoen één van de sterkhouders. Ook de negentienjarige PAOK-middenvelder Konstantelias heeft zich in de kijker gespeeld. De ex-speler van Eupen was dit seizoen goed voor vijf assists en één doelpunt in negentien partijen. Daarnaast wordt ook de twintigjarige verdediger Ndoj van Olympiakos genoemd als één van de spelers die aandachtig zal worden bekeken.

Club Brugge is echter niet de enige ploeg die een scout naar het duel heeft gestuurd. Ook Ajax, PSV, Atalanta, Bayer Leverkusen en Real Sociedad zijn aanwezig voor de topper.